Milbemax, hét ontwormings-alternatief voor Profender

Milbemax, het alternatief voor ProfenderProfender is een diergeneesmiddel, dat alleen verkrijgbaar op recept van een dierenarts. Profender werkt tegen bepaalde wormsoorten, die bij honden en katten veel voorkomen. Als alternatief voor Profender verkopen wij Milbemax, dat ook zonder recept verkrijgbaar is.

De Dierendrogist heeft als hoogwaardig alternatief zonder recept verkrijgbaar: Milbemax, Drontal en Vitaminthe

Milbemax nummer 1 aanbevolen

Milbemax is de nummer 1 aanbevolen ontworming door dierenartsen. De kleine tabletten voor uw kat geven bescherming tegen de meest voorkomende wormen in binnen- en buitenland.

Een vergelijking tussen Milbemax en Profender voor de middelgrote kat geeft het volgende beeld:

Milbemax Profender vergelijking

 

Milbemax heeft een goed veiligheidsprofiel 

Milbemax kan gegeven worden aan kittens vanaf 6 weken oud en/of 0,5 kg, en is geschikt voor drachtige en zogende katten. Het is niet nodig om uw kat tijdens en na de behandeling af te zonderen van andere huisdieren en u kunt er gerust op zijn dat contact met uzelf en uw gezin na een behandeling met Milbemax veilig is.

Elke drie maanden ontwormen

U moet uw kat minstens elke 3 maanden ontwormen - dus minimaal 4 keer per jaar - volgens de richtlijn van de ESCCAP, de Europese organisatie van dierenarts-parasitologen, die zich bezighouden met parasietenbestrijding bij huisdieren.